Opruimen Goed Geregeld
KarinvonMartels
Karin von Martels Gecertificeerd
Professional Organizer

M 06 53 60 54 19
E-mail OGG

Over Karin von Martels, eigenaar en oprichter OGG

Over Karin von Martels

Karin von Martels is het gezicht achter Opruimen Goed Geregeld.

Zij is een vakvrouw in hart en nieren, gaat uiterst zorgvuldig en discreet te werk en heeft klant beleving hoog in het vaandel staan.

Voor haar is het belangrijk dat er een zekere 'klik' is, omdat ze u gaat helpen uw patronen te veranderen. En dat betekent dat ze af en toe best 'dicht op uw huid' kan zitten. Naast de 'klik' is vertrouwen ook een belangrijk aspect in haar werk als professional organizer. De kans is aanwezig dat zij verschillende vertrouwelijke informatie ziet en tot zich neemt. Uiteraard gaat ze hier uiterst vertrouwelijk mee om.

Ruime ervaring zorgverlener

Karin heeft ruime ervaring opgedaan als zorgverlener in de particuliere sector. Daar ontdekte ze dat sommige huishoudens niet meer naar behoren functioneerden door persoonlijke omstandigheden. Met als resultaat: een huishouden dat in de slop was geraakt en een wanordelijke chaos van overtollige spullen.

In haar werk als zorgverlener kwam Karin eveneens veelal in aanraking met oudere mensen die noodgedwongen moesten verhuizen van groot naar klein, het afwikkelen van inboedels na overlijden, huizen die verkoopbaar gemaakt moesten worden.

Professional Organizer pur sang

Deze ervaring deed haar besluiten om zich volledig toe te leggen op professional organizing en het verhuizen van ouderen met persoonlijke zorg en aandacht. Sinds 2007 is Karin gecertificeerd Professional Organizer.

Karin voert haar vak uit met veel passie, professionaliteit, betrokkenheid, zorgvuldigheid en discretie.

Deze kwaliteiten maken dat zij haar vak verstaat. Haar kundigheid en verstand van zaken, helpt u verder om weer structuur aan te brengen in uw woon- en leefomgeving op een plezierige manier.

Meer weten over Karin von Martels en wat anderen over haar zeggen? Bekijk haar LinkedIn profiel voor meer informatie over haar achtergrond en kwaliteiten.

Bel mij terug voor een oriënterend gesprek

* Verplicht invulveld

shade