Opruimen Goed Geregeld
KarinvonMartels
Karin von Martels Gecertificeerd
Professional Organizer

M 06 53 60 54 19
E-mail OGG

Hulp na overlijden

Wat te regelen bij overlijden

Het overlijden van een van uw dierbaren is een zeer ingrijpende gebeurtenis.

Het is een emotionele aangelegenheid waar ook veel praktische regelzaken bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan het leeghalen van een huis van een dierbare, het opruimen van een nalatenschap en boedel is veel werk. Alle hulp bij wat er allemaal te regelen valt bij overlijden is dan van harte welkom.

Hulp na overlijden

Opruimen Goed Geregeld biedt u hierbij uitkomst. Door adequate hulp te bieden na overlijden. Al het regelwerk wordt u uit handen genomen, indien gewenst. Zoals het eigendommen uitzoeken en opruimen, de inboedel beschrijving, de beoordeling van objecten van waarde, taxatie en het beschrijven van roerende zaken. Maar ook instanties informeren, bankzaken regelen en zo meer. Al deze regelzaken die er komen kijken na overlijden, kan Opruimen Goed Geregeld u uit handen nemen.

Inboedel veilig stellen

Naast de inboedel registratie, kan Opruimen Goed Geregeld u ook helpen met het veilig stellen van de inboedel. Denkt u bijvoorbeeld aan het vervangen van een slot van de voordeur of de woning te beveiligen door bewoning.

Andere regelzaken bij overlijden

Banken, verzekeringen en andere instanties zullen geïnformeerd moeten worden. Specifieke verzekeringen dienen te worden opgezegd, evenals bankrekeningen en abonnementen. Al deze regelzaken kan Opruimen Goed Geregeld u uit handen nemen.

Wilt u meer informatie? Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel mij terug voor een oriënterend gesprek

* Verplicht invulveld

shade